Tilbake på skolebenken

Det føles både rart, befriende og forpliktende på en og samme gang. 15. August startet jeg på ÅS – eller mer riktig (og eksotisk) Norwegian University of Life Sciences. DET høres faktisk mer riktig ut enn ÅS. NMBU er den faglige forkortelsen på skolen, men jeg har tenkt at LIV (-s) utforskning dekker Life Sciences godt. Jeg er allerede stolt over institusjonen NMBU (Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet og håper at jeg også kan bistå andre veien.

Første dagen – oppmøtested var i bygningen / institusjonen som min Fadder Ole E. Storlien i en årrekke var styreleder for. Tross transformasjonen fra museum til Vitenpark følte jeg nærvær av min gode veileder (se her).

Jeg har startet på ett to-årig Masterprogram i Urbant Landbruk og kan innrømme at læringskurven har vært rimelig bratt de første tre obligatoriske ukene. I morgen skal vi levere vår første gruppeoppgave. Når det er nesten 25 år siden sist jeg leverte noe akademisk så er det ikke fritt for litt sommerfugler i magen.

De fleste temaene som Urbant Landbruk griper inn i, har god resonans i mitt liv, og nå skal disse blomstre ytterligere. Jeg lover deg at denne bloggsiden kommer til å ha noen betraktninger rundt tematikken URBANT Landbruk etterhvert.

Har du betrakninger, synspunkter eller artikler rundt temaet du mener jeg bør se på, så kan du sende dette til; ole@olevikingskipet.no. Jeg trenger gode innspill.

Andedammen utenfor Vitenparken

«Livets tre» – ved Søndre inngang til NMBU (med en ivrig «saturalist» på redigeringen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *